Selecteer een pagina

NIEUWSBERICHT

WELKOM IN ONS HOOP HUIS

Het “Hoophuis” is een onderdeel van de stichting “Actie voor Hoop”, en is een fysieke winkel in de Salmstraat nr. 35 Geleen die elke zaterdag geopend is van 10:30-16:00. Bij binnenkomst ontmoet je een enthousiaste groep vrijwilligers die in hun vrije tijd spullen vervaardigen, die vervolgens in de winkel te koop aangeboden worden. Het is een creatieve mengeling van cadeautjes voor verjaardagen, geboorte of ter verfraaiing van je interieur. Elke week wordt het aanbod weer aangevuld met nieuwe spullen, zoveel mogelijk aangepast aan het seizoen.
Doordat veel mensen uit Sittard-Geleen en omgeving het “Hoophuis” een warm hart toedragen, worden er regelmatig knutselmaterialen gedoneerd, waarvan de vrijwilligers de meest creatieve dingen maken. Zo kunnen de prijzen laag blijven en draagt de winkel een grote steen bij aan het goede doel waarvoor onze stichting zich inzet.

De vrijwilligers in de winkel bieden ook een luisterend oor voor mensen die even hun verhaal kwijt willen. Een momentje van aandacht voor wie daar behoefte aan heeft.
We heten je graag welkom; Tot ziens in ons HOOPHUIS!