Selecteer een pagina

NIEUWSBERICHT

Kluizenaarsronde: €300 naar ACTIE VOOR HOOP

Om 18:45 uur werd na het ontsteken van een aantal kaarsjes in de eeuwenoude Sint Janskluis het startsein gegeven. Jong en oud fietsten op hun stad en racefiets vier rondjes door de wijk. Vier begeleiders op motoren van Stichting Motards Stein begeleidden het peloton. Daarna werd naar de wielerbaan gefietst, waar de renners nog een wedstrijd reden. De wedstrijd werd gewonnen door Leroy Provenzano.

Stichting Actie voor Hoop organiseert op zondag 5 juni – Eerste Pinksterdag – een wandelevenement van 10:00 uur ’s ochtends tot middernacht 00:00 uur in het centrum van Geleen. Deelname kost 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen. “We gaan geld werven ten behoeve van het genezen en onderzoeken van kanker,” zegt voorzitter Jan Dols. “Ook kunnen er het hele jaar door individuele acties, zoals dit fietsfestijn, een hardloop- of wafelactie ten bate van Actie voor Hoop worden georganiseerd.

Vanaf nu kunnen deelnemers zich inschrijven of een eigen actie starten op de website actievoorhoop.nl.

Men kan ook op zaterdag in het Hoophuis aan de Salmstraat 35 in het centrum van Geleen terecht voor inschrijving of meer informatie.

“Uiteraard zijn we hartstikke blij met de opbrengst van de Kluizenaarsronde. We gaan ons met het bestuur de komende tijd nog beraden naar welke goede doelen alle donaties zullen gaan,” aldus Jan Dols.