Selecteer een pagina

NIEUWSBERICHT

HOOPLOOP 2024 | OPROEP | Doneer katoenen garen

ACTIEVOORHOOP Doneer katoenen garen
🌟 Oproep aan alle lieve vrienden en supporters! 🌟
 
Laten we samen iets prachtigs creëren voor een goed doel! 🎨
ACTIE VOOR HOOP heeft onze hulp nodig om hoop te verspreiden en levens te veranderen. En jij kunt daar een belangrijke rol in spelen!
We zijn op zoek naar donaties van katoenen garen om mooie handgemaakte items te maken voor het goede doel van ACTIE VOOR HOOP. Of je nu een paar bollen hebt liggen die je niet gebruikt of je wilt een nieuwe bijdrage leveren, alles is welkom en wordt enorm gewaardeerd!
Met jouw donaties kunnen we samen prachtige creaties maken die niet alleen warmte en comfort bieden, maar ook een boodschap van liefde en hoop uitdragen aan degenen die het het meest nodig hebben.
Wil je meedoen? Stuur me een berichtje (via voorzitter@actievoorhoop.nl of bel met +31 6 50 50 3524 als je katoenen garen hebt om te doneren of als je meer informatie wilt over hoe je kunt helpen. Op zaterdag kun je jouw katoenen garen tussen 10:30 en 16:00 langsbrengen in het HOOPHUIS aan de Salmstraat 35 te Geleen.
Laten we samen een verschil maken en hoop brengen naar degenen die het het hardst nodig hebben! 💖 #ActieVoorHoop #SamenSterk #GeefHoop #HoopLoop