Selecteer een pagina

NIEUWSBERICHT

TEAM LOVE & HOPE, WELKOM BIJ DE HOOPLOOP!

HOOPLOOP 2024 TEAMS TEAM LOVE & HOPE

2023-2024  | Team love & hope

We zijn een team van familie & vrienden die zich samen inzetten voor een goed doel.

Iedereen heeft daarbij een eigen taak, groot of klein samen maken we het waar om ieder jaar weer hoop geld bij elkaar te sprokkelen en zo een goed doel te steunen.  Onze lijfspreuk is:

“Als je iets kunt doen, waarom zou je het dan niet voor een ander doen”

In ons leven hebben we helaas al vaak te maken gehad met kanker. We weten wat het doet met degene die ziek is maar zeker ook met al die mensen om de strijders heen. Het machteloze gevoel wilde wij omzetten in iets doen. Een loop is hierbij het hoogtepunt voor ons, regen of zonneschijn wij   lopen door .Afzien is wat al die strijders tegen kanker dagelijks moeten doen.

 In ons team is er veel aandacht en ruimte voor kinderen en jongeren. De leerlingen van SBO Het Mozaïek in Sittard hebben ieder jaar een winkeltje waar onze spullen worden verkocht. Ze helpen ook mee met nieuwe spullen maken. Het is belangrijk dat kinderen en jongeren betrokken zijn bij onze maatschappij en  dat ze zien dat je met tijd en moeite het verschil kunt maken.

Dit jaar is een jubileumjaar voor ons, we steunen al 10 jaar goede doelen en hebben inmiddels al in al die jaren €26.895 mogen schenken met ons team. Blijf ons steunen, samen maken we het verschil.