Selecteer een pagina

NIEUWSBERICHT

HOOPLOOP 2024 MOTIVATIE WILMA DEUSS

ACTIEVOORHOOP Motivatie HOOPLOOP Wilma Deuss

Mijn motivatie om me in te zetten voor Actie voor Hoop is gevormd door verschillende eigen ervaringen. Ik heb veel meegemaakt in mijn eigen familie en verschillende familieleden aan kanker verloren.

Een van deze mensen was mijn man Lei. Hij was altijd gezond en heel sportief en bleek toch in 2011 totaal onverwachts een hersentumor te hebben. Begin 2012 stierf hij.

Ook in mijn werk heb ik veel mensen met kanker verzorgd, eerst op de oncologische afdeling van het ziekenhuis en later in de thuiszorg. Ondanks dat dit werk heel zwaar kan zijn, is het ook heel mooi en dankbaar om mensen te kunnen begeleiden. Hier heb ik altijd veel voldoening uit kunnen halen.

Op zaterdag ben ik vrijwilligster in het HOOPHUIS aan de Salmstraat 35 in Geleen, waar we zelfgemaakte spullen verkopen en waar mensen kunnen binnen lopen voor een praatje en een kopje koffie.

Voor mij is het heel belangrijk om een steentje te kunnen bijdragen om kanker zoveel mogelijk de wereld uit te kunnen helpen.

Op 19 mei 2024 ben ik ook weer aanwezig bij de HOOPLOOP in het centrum van Geleen. Wil je ook meewandelen? Meld je dan aan via www.actievoorhoop.nl

Als je me wilt steunen met een donatie, is dat ook heel mooi. Dit kan via de volgende link: <a “href=”https://actievoorhoop.actiekankeronderzoekfondslimburg.nl/teams/team-lei” “=”” rel=”nofollow noopener noreferrer” role=”link” target=”_blank” tabindex=”0″>https://actievoorhoop.actiekankeronderzoekfondslimburg.nl/teams/team-lei