Selecteer een pagina

NIEUWSBERICHT

HOOPLOOP 2024 MOTIVATIE BERND OLDENBEUVING

ACTIEVOORHOOP Motivatie HOOPLOOP Oldenbeuving Bernd
Mijn diepgaande betrokkenheid bij het bestuur van de Stichting Actie voor Hoop komt voort uit een persoonlijke reis die mijn leven heeft gevormd. De kanker die zich bij mijn vader ontwikkelde, raakte me diep en opende mijn ogen voor de verwoestende impact van deze ziekte op mensen en hun geliefden. Het was een ervaring die me aanspoorde om actie te ondernemen en een verschil te maken.

Daarnaast heeft mijn eigen voortdurende gevecht tegen huidkanker mijn motivatie verder versterkt. Het confronteerde me met de fragiliteit van het leven en de cruciale rol van preventie, onderzoek en ondersteuning bij het bestrijden van deze ziekte. Deze persoonlijke strijd heeft mijn vastberadenheid versterkt om anderen te helpen die zich in vergelijkbare situaties bevinden en om bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van kankerpatiënten en hun families.

Als lid van het bestuur van de Stichting Actie voor Hoop ben ik vastbesloten om onze missie voort te zetten, om steun te bieden aan degenen die getroffen zijn door kanker, om bewustwording te vergroten en om fondsen te werven voor onderzoek en behandeling. Elke dag zet ik me in om een positief verschil te maken in de levens van anderen, geïnspireerd door mijn eigen ervaringen en gedreven door de hoop op een toekomst waarin kanker niet langer een bedreiging vormt voor onze dierbaren.
Als lezer nodig ik je uit om jouw motivatie te delen en zo te laten zien dat je kanker niet alleen hebt. Meedoen? Stuur een bericht naar pr@actievoorhoop.nl dan maken we er samen een persoonlijk verhaal van.

Ik vertrouw op jou!
Groet Bernd Oldenbeuving