Selecteer een pagina

NIEUWSBERICHT

HOOPLOOP 2024 ARTIESTEN ACCORDEONORKEST SWENTIBOLD

HOOPLOOP 2024 Artiesten | Accordeonorkest Swentibold

De HOOPLOOP 2024 wordt mede opgeluisterd door het Accordeonorkest Swentibold. 

Accordeonorkest Swentibold is opgericht in 1967 te Buchten onder leiding van Leo Hölsgens. Hij begon met enkele enthousiaste muzikanten wat zich heeft gevormd tot een orkest, zij hebben aan vele internationale concoursen en festivals meegedaan en zo opgeklommen tot de superieur afdeling.

Op 9 december 2011 overleed onze oprichter en dirigent Leo Hölsgens. Geert Bogie, een lid van het orkest, heeft toen het stokje overgenomen en dat enkele jaren met plezier gedaan. In 2015 heeft Henk Tiebosch de dirigeerstok overgenomen.

Henk is accordeondocent en heeft veel ervaring met accordeonorkesten. Zichtbaar is dat leden en dirigent er veel in plezier hebben, tijdens het samen muziek maken op de wekelijkse repetities. Dit alles mondde uit in verschillende mooie concerten. Afgelopen jaar hebben wij nog ons 55 jaar bestaan gevierd.

Swentibold is een hechte groep, waarvan de leden uit alle windstreken komen. Gezien onze leeftijd hopen wij dat we dit nog enkele jaren kunnen doen, onder leiding van Henk Tiebosch en nog vele muzikale optredens mogen verzorgen. Het opluisteren tijdens H.Missen met gepaste muziek in het verleden goed ontvangen door Meneer Pastoor en de plaatselijke parochianen  .  

Wij maken daarnaast gezelligheidsmuziek met een klein groepje, doel de mensen op een gezellige middag trakteren.

 

 

 

Voor meer informatie zie onze website : https://accordeonorkestswentibold.nl