Selecteer een pagina

NIEUWSBERICHT

OVERHANDIGING CHEQUE ZUYDERLAND

Afgelopen jaar heeft Actie voor Hoop geld ingezameld via verschillende acties, de verkoop in het Hoophuis en met onze fantastische Hooploop in juni. Dankzij de steun van heel veel lieve mensen hebben we een prachtig bedrag bij elkaar gebracht.

Onze opbrengst van het afgelopen jaar verdelen we onder drie doelen, die zich allemaal bezighouden met kanker gerelateerde zaken in de regio.
We hebben gekozen voor Kankeronderzoekfonds Limburg, Toon Hermanshuis Sittard en Zuyderland Medisch Centrum.

Kankeronderzoekfonds Limburg steunt verschillende medisch-wetenschappelijke onderzoeken naar kanker. Wij dragen daar €30.000,- aan bij.

Toon Hermanshuis Sittard ondersteunt lotgenotencontact en biedt diverse activiteiten die gericht zijn op ontspanning en het herwinnen van energie. Na het afgelasten van de Samenloop voor Hoop is reeds €7000,- aan het Toon Hermanshuis geschonken. Wij voegen daar nu nog €3000,- aan toe.

De afdeling oncologie van Zuyderland Medisch Centrum organiseert via het ‘Look good, Feel better’ project workshops in uiterlijke verzorging voor mensen met kanker. Uiterlijk speelt een belangrijke rol in hoe mensen zich voelen. We steunen Zuyderland met €2000,- om deze  workshops te organiseren.

Op dinsdag 2 augustus hebben we onze eerste cheque uitgereikt aan de mensen van de afdeling oncologie van Zuyderland in Sittard-Geleen voor hun ‘Look good, Feel better’ project. We wensen hen veel succes bij hun mooie, belangrijke werk!